Stuc & Spackspuitbedrijf Been  Aangesloten bij NOA Afbouw garantie! Home Diensten Projecten Offerte Contact
Met een bekwaam team van stukadoor tot schilder, werken wij samen. Onze werkzaamheden bestaan uit alle stucadoorswerken, cementdekvloeren, spackspuitwerk en (binnen) schilderwerk.

Stuc & Spackspuitbedrijf Been Emmen garandeert een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij zijn trots op ons stucwerk en andere resultaten. Ons motto is: zijn goed werk hoeft niet duur te zijn. Onderstaand vind u een overzicht van onze werkzaamheden. Wilt u meer informatie of advies op maat neem dan contact met ons op voor duidelijke adviezen.
Raapwerk is de benaming voor het vlak stucen van grove ondergronden als vuilmetselwerk of zeer ongelijke muren die weer als een vlakke ondergrond verder moeten. Onze stukadoor helpen wij u verder met alle stuc werkzaamheden.

LEES MEER
Verschillende soorten wandafwerking op basis van kunstharz gecombineerd met verschillende structuren. Bijv. spachtelputz, structuurpleister (schorseffect) en vele anderen (dit zijn persoonlijke keuzes).
Deze mortel word gevormd door zand, cement en water, welke word aangebracht over de ondervloer, waar meestal leidingen van water, elektra en vloerverwarming in worden aangebracht. Na droging van de vloer heeft u een perfecte harde en vlakke ondergrond voor elke gewenste afwerking.
Wij sauzen uw afgewerkte wanden en plafonds in uw nieuw gestucte woning. Ook sauzen wij uw bestaande wanden en plafonds zodat het er weer fris uitziet. Het sauswerk word uitgevoerd in de door u gewenste kleuren.
Een spuitpleister die steeds meer wordt toegepast als wand of plafond afwerking in zowel woonhuizen als bedrijfspanden. Spack geeft een strakke en sterke afwerking en is bovendien de voordeligste keuze die u kunt maken. Hoe fijn of hoe grof er word gespoten bepaalt u zelf. De spack word machinaal aangebracht.
De Stukadoor van Assen Groningen en Emmen. Kortom wij zijn gevestigd in Assen maar werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.Als stukadoor vanuit Assen zijn wij dagelijk op pad naar de volgende klus. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.