Stuc & Spackspuitbedrijf Been  Aangesloten bij NOA Afbouw garantie! Home Diensten Projecten Offerte Contact

Stucwerk in Friesland

Raapwerk is de benaming voor het vlak stucen van grove ondergronden als vuilmetselwerk of zeer ongelijke muren die weer als een vlakke ondergrond verder moeten. Onze stukadoor helpt u verder met alle stuc werkzaamheden.

Stuc & Spackspuitbedrijf Been Friesland garandeert een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij zijn trots op ons stucwerk en andere resultaten. Ons motto is: zijn goed werk hoeft niet duur te zijn. Onderstaand vind u een overzicht van onze werkzaamheden. Wilt u meer informatie of advies op maat neem dan contact met ons op voor duidelijke adviezen. Een vaste werkwijze met de wensen van de klant als uitgangspunt. Wij zullen u adviseren en begeleiden in uw keuze. Voordat wij een project starten zullen wij altijd het werk zelf komen opmeten, waarna u geinformeerd word over de prijs en de duur van het werk.

Op zoek naar een goede stukadoor / mooi strak stucwerk in Drachten, Leeuwarden en Heerenveen dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.